• Kategorier

 • Arkiv från 5 maj 2005

 • Kalender

  november 2011
  M T O T F L S
   123456
  78910111213
  14151617181920
  21222324252627
  282930  
 • free counters
 • wordpress visitor counter
 • RSS Merit Wager

  • Utan rubrik lördag, 6 juni, 2020
     Sedan den 5 maj 2005 har jag ideellt granskat, redovisat, översatt, kommenterat och publicerat ofta unikt material, särskilt miggornas rapportering. Om ni uppskattar texterna, informationen, rapporterna, kommentarerna, stöd gärna via Subscribe med 1 krona om dagen = 30 kronor i månaden, eller med valfritt belopp via Donate, Swish eller Bankgiro.  Alla bidr […]

Den av svenska politiker medvetet sanktionerade vanvården av gamla i Sverige kan anmälas till Europadomstolen, det handlar om grova kränkningar av mänskliga rättigheter.

Politiker i Sverige kallar sig ”förtroendevalda”. Jag är säker på att de inte har någon enda svensks ”förtroende” när det gäller hur de tvingar dem att sätta sina gamla – eller själva hamna – på Carema Cares (”care”???) eller Attendo Cares (care???) vidriga äldreboenden!

De här svinaktiga skattesmitande girigbukarna i vanvårdsbranschen måste bort! Det är de ”förtroendevalda” skyldiga folket, som betalar deras löner för att de ska hantera våra skattepengar på bästa tänkbara sätt. Folket kan också bojkotta dessa vanvårdshem, precis som det kan bojkotta t.ex. Nordea och andra som beter sig illa och oacceptabelt. Personalen på de här vanvårdsinrättningarna måste börja vägra missköta/misshandla människor. Det är inte okej att acceptera att medvetet och uppenbart vanvårda människor och det är inte okej att roffa åt sig enorma vinster som man smiter undan med genom smarta konstruktioner där pengarna hamnar utanför det svenska skattesystemet!

Vanvård och misskötsel av djur är förbjuden i lag i Sverige och därmed straffbart. Men tydligen inte vanvård och misskötsel av gamla. De, som är skyldiga till att vanvården får fortsätta, år ut och år in, är inkompetenta ”förtroendevalda” som använder våra skattepengar för att berika skattesmitande girigbukar, alltså chefer för kränkande och misshandlande institutioner. Så det är dessa ”förtroendevalda” som ska ställas till svars, det är de som i grunden är skyldiga till att gamla ligger i kissblöjor och att de vanvårdas på en mängd olika sätt. Det är de som har upphandlat den undermåliga verksamheten! För våra pengar.

De, som kallar sig ”förtroendevalda” och är avlönade av folket, har inte fått folkets förtroende att vräka ut skattepengar till girigbukar som låter vanvårda gamla människor!

Om det inte blir slut på detta maktmissbruk omgående så bör den av svenska politiker medvetet sanktionerade vanvården av gamla i Sverige anmälas till Europadomstolen, det handlar ju helt uppenbart om grova kränkningar av mänskliga rättigheter.

Det senaste: Kissblöjorna vägs – för att spara pengar. I den här artikeln säger en undersköterska på ett av Caremas boenden:

Man har krympt personalens omsorg maximalt och helt slagit sönder det yrkesmässiga och personliga engagemanget. Etiska resonemang förs aldrig, det är bara prat om kostnader, besparingar och inköpsstopp. Det är en mycket låg nivå rent vårdmässigt.

Jag mår illa.

@ Denna blogg. Vid citat, länka till detta inlägg.
%d bloggare gillar detta: