• Kategorier

 • Arkiv från 5 maj 2005

 • Kalender

  december 2011
  M T O T F L S
   1234
  567891011
  12131415161718
  19202122232425
  262728293031  
 • free counters
 • wordpress visitor counter
 • RSS Merit Wager

  • Utan rubrik lördag, 6 juni, 2020
     Sedan den 5 maj 2005 har jag ideellt granskat, redovisat, översatt, kommenterat och publicerat ofta unikt material, särskilt miggornas rapportering. Om ni uppskattar texterna, informationen, rapporterna, kommentarerna, stöd gärna via Subscribe med 1 krona om dagen = 30 kronor i månaden, eller med valfritt belopp via Donate, Swish eller Bankgiro.  Alla bidr […]

Glögg, julmat, trevliga människor och glad musik hos AGE (numera Office Depot)

Personalen har som tradition – det var enligt uppgift Affe Olsson som började med det, han som med sin bror Janne som också jobbat halva sitt liv hos AGE, sedermera tog över Vickys Livs – att bjuda på glögg och julmat. I år blev det fredagen den 9 december.

Anneli stod glad och god vid ingången och bjöd på varm glögg med mandlar och russin och pepparkakor med olika ostsorter på. Folk stannade till och fick välja mellan ”med” och ”utan” och även om det inte var någon rusning direkt så var stämningen god och folk språkade glatt med både personalen och varandra.

Inne i lokalen, längst in, hade ett julbord dukats upp med prinskorv och köttbullar, skinka och olika senapssorter, rödkål, rödbetssallad, potatissallad, minigurkor m.m. och där stod en av besökarna, en kille som hamnat nere i källaren på kontorsgrossen helt av misstag och aldrig hade handlat så mycket som en penna där, i samspråk med en av personaltomtarna.

Vid långa ståbord kunde man hänga med sina papperstallrikar som dignade av julmat och lyssna på musiken som gubbtrion spelade men också prata med varandra. Jag träffade på två unga kvinnor som nyligen börjat sälja lite glammiga amningsbehåar via sin sajt GlamMom! den informationen sprider jag gärna vidare, jag kan tänka mig att många kvinnor gärna skulle vilja ha något annat än e  tämligen tråkiga svarta, vita och hudfärgade aningsbehåar som finns i butikerna…

Efter att ha handlat färgpatroner till min skrivare och fått – ja fått! – en stor burk pepparkakor, lämnade jag AGE (Office Depot heter de, alltså, men för mig är de AGE) till tonerna av musiken och sången från gubbtrion vars namn jag inte såg någonstans, men som var en fin gammaldags, hederligt svensk liten miniorkester.

Tack, AGE… jag menar Office Depot!

%d bloggare gillar detta: