• Kategorier

 • Arkiv från 5 maj 2005

 • Kalender

  januari 2012
  M T O T F L S
   1
  2345678
  9101112131415
  16171819202122
  23242526272829
  3031  
 • free counters
 • wordpress visitor counter
 • RSS Merit Wager

Svensk minister framför visioner om lyckad integration i tysk tidning

Nu ska Tyskland – och säkert hela resten av EU och därefter världen – bibringas de ullenhagska flosklerna kring ”integration” i form av en ouppnåelig ”vision för ett öppet samhälle”! Det sker i en artikel med rubriken Vision von einer offenen Gesellschaft publicerad i den tyska dagstidningen Berliner Zeitung den 30 december 2011. I ett pressmeddelande – Erik Ullenhag om ett öppet och tolerant Europa i Berliner Zeitung – säger han:

I allt fler av Europas länder har främlingsfientliga partier vunnit starkare stöd. Och kanske än allvarligare – de har tillåtits flytta den politiska kartan. Europa har de senaste tio åren gått mot ökat slutenhet och mer av stängda gränser mot omvärlden. Denna utveckling måste brytas. Europa har ett medmänskligt ansvar att stå upp för människor på flykt.

Men i andra länder känner man till att Sverige är ett land som har stora problem på asylinvandrings- och integrationsområdet. Ministern ter sig som en sexåring som, med ofullständig vokabulär (=floskler) och mycket grunda kunskaper, vill ge sig i kast med de stora grabbarna och lära dem hur de ska bete sig och agera. Lilla Sverige, med de överallt kända stora utanförskaps- och andra integrationsproblemen, skämmer ut sig när det, via en av sina ministrar sprider gallimatias, förpackad i fin, men tom ordströmsförpackning.

Den verklighetsfrånvändhet som Sveriges integrationsminister uppvisar är inte bra. Folket ser ju med egna ögon hur det är ställt med den s.k. integrationen och genomskådar flosklerna. Folk blir inte glada över maktmänniskors svammel (mycket snack och lite verkstad). Och nu blir det också änun mer känt än tidigare i andra länder, att Sverige med de mycket stora integrationsproblemen har en integrationsminister som inte bara är tondöv på området utan också i avsaknad av insikt om hur samhället ser ut idag. Ring Mauricio Rojas i Spanien, han visste hur det skulle bli redan för drygt sju år sedan! Så här sa Mauricio Rojas, då integrationstalesman för Folkpartiet, i Svenska Dagbladet i november 2004:

Görs inget kommer de här områdena snart att bryta sig loss. Kravaller kan uppstå, människor kan bli skjutna. Vi kan inte blunda för det här längre.

Det är en sådan integrationstalesman eller -minister Sverige behöver! En som står med båda fötterna i den mångkulturella jorden som Ullenhags fötter sällan eller aldrig på riktigt nuddar.

Informationen som ges i dessa – och hundratals och åter hundratals liknande – länkar finns för alla att ta del av. Också i andra länder, särskilt när de har korrespondenter i Stockholm som bevakar Sverige:
Hårdbevakade Seved
– SR Studio Ett 2 januari 2012:
Det lilla området Seved i Södra Sofielund i Malmö har åter igen fått stor uppmärksamhet under hösten på grund av problem med grov kriminalitet som droghandel, vandalisering och stenkastning.
Skärpt vapenlag krav för att stoppa våldet – SR P4 Malmöhus 2 januari 2012:
Fyra dödsskjutningar har skett bara den senaste månaden i Malmö.
Malmöpolisen överhopad med tips
– GP 2 januari 2012:
Mordet på 15-åringen är det fjärde mordet i Malmö sedan den 24 november, vilket gjort polisens situation mycket ansträngd, berättar Börje Sjöholm.
Mer om utanförskapsområden
(Google)

%d bloggare gillar detta: