• Kategorier

  • Arkiv från 5 maj 2005

  • Kalender

  • free counters
  • wordpress visitor counter
  • RSS Merit Wager

    • Utan rubrik lördag, 6 juni, 2020
        Sedan den 5 maj 2005 har jag ideellt granskat, redovisat, översatt, kommenterat och publicerat ofta unikt material, särskilt miggornas rapportering. Om ni uppskattar texterna, informationen, rapporterna, kommentarerna, stöd gärna via Subscribe med 1 krona om dagen = 30 kronor i månaden, eller med valfritt belopp via Donate, Swish eller Bankgiro.  Alla bidr […]

En migga: ”Varför bryr sig ingen om allt vi berättar om asylbedrägerier och missbruket av asylinstrumentet?”

Det går helt enkelt inte att göra som jag hade tänkt: att låta bli att publicera miggornas texter och spara dem till nästa bok. En del texter sparar jag och publicerar inte förrän i den kommande boken (här finns den första boken som omfattar åren 2008-2011), men så mycket av vad jag får berättat och beskrivet för mig ser jag som akut och jag kan inte med gott samvete (jag är ju inte en politiker som kan låtsas som det regnar…) undanhålla allmänheten det som sker – med ”de förtroendevaldas” goda minne.

”De förtroendevalda” är förresten just nu väldigt upptagna med bland annat att tjafsa om ”pappamånader” i föräldraförsäkringen”, att se till att Sverigedemokraterna inte får spela fotboll i något lag och andra oerhört och för landet och dess framtid avgörande frågor. Att då också behöva ta itu med de mest gigantiska och kostsamma bedrägerierna som pågår i landet, år ut och år in, och som förändrar alla svenskars framtid för alltid – asylbedrägerierna – det kan man inte kräva att dessa arbetstyngda ”förtroendevalda” ska mäkta med.

Klargörande: jag skriver citattecken runt ”förtroendevalda” för att det är vad de själva kallar sig. Jag vet inte hur många bland ”verklighetens folk” som faktiskt har förtroende för politikerkåren i stort…

En migga om bedrägerierna:

Vårt stora bekymmer för dagen är alla albanerna som kommer hit. De är viseringsfria, och listiga resesäljare annonserar i Albanien om resor till Sverige där man kan skära guld med täljkniv. De är förstås lurade, men i och med att de uttalar det magiska ordet ”asyl” så ger vi dem mat, bostad, sjukvård och en asylprövning (trots att de inte har asylskäl). Sen betalar vi hemresan också. Det har kommit flera hundra på kort tid.

Du har skrivit mycket om det här med att följa lagen. Vi pratar ofta om att vi på Migrationsverket borde polisanmäla mer. Lobba gärna för det. Bidragsbedrägeriet är enormt, liksom antalet förfalskningar!

Kommentar: I andra länder direktavvisas personer som missbrukar asylinstrumentet genom uppenbart ogrundade ansökningar…

© Denna blogg. Endast korta citat tillåtna. Vid citat, vänligen länka alltid till originalinlägget!
%d bloggare gillar detta: