• Kategorier

 • Arkiv från 5 maj 2005

 • Kalender

  augusti 2012
  M T O T F L S
   12345
  6789101112
  13141516171819
  20212223242526
  2728293031  
 • free counters
 • wordpress visitor counter
 • RSS Merit Wager

En migga: ”Det finns ingen anledning för Sverige att också bevilja asyl för att de tröttnat på att bo i det EU-land som redan gett dem asyl!”

Läs först En migga: “Varför kommer man till Sverige och ansöker om asyl trots att man redan har fått asyl i ett annat EU-land?” (22 juli 2012).

En migga:

Genom en enkel Googlesökning på nätet kan man läsa om hur reglerna på asylområdet harmoniserats på så sätt att alla, som kommer till ett EU-land och får uppehållstillstånd, har samma rättigheter som skyddsbehövande i Sverige.

Det finns ingen anledning för Migrationsverket i Sverige att bevilja asyl för tredjelandsmedborgare som kommit hit för att de tröttnat på att bo i det EU-land som redan gett dem asyl! Om det finns en lucka i lagen (vilket jag inte förstår kan finnas eftersom Sverige ska följa EU-direktiv även om lagen inte ändrats) så borde väl våra välbetalda experter på Migrationsverket, som producerar sina virriga RCI:er (rättsliga ställningstaganden) angående Syrien på löpande band, också lyfta upp frågan varför Sverige ska bevilja PUT åt personer som redan har PUT i ett annat EU-land!

Kommentar: Det är synd om somalier, afghaner, iranier,  irakier, syrier och andra som har fått permanenta uppehållstillstånd och skydd i EU-länder där de inte får allt betalt, som i Sverige. Det är klart att väldigt många vill komma till det enda landet i världen (eller finns det något annat än Sverige?), där landets invånare bekostar allt från svenskundervisning, annan utbildning, sjukvård, bostäder och försörjning. Varför skulle dessa människor och andra som redan fått det skydd de påstått sig ha behövt i ett EU-land, stanna i dessa länder där landets invånare är så ogenerösa att de inte vill försörja dem och ge dem allt det som invånarna i Sverige?

© Denna blogg. Korta citat tillåtna, men vänligen länka alltid till originalinlägget.
%d bloggare gillar detta: