• Kategorier

 • Arkiv från 5 maj 2005

 • Kalender

  september 2012
  M T O T F L S
   12
  3456789
  10111213141516
  17181920212223
  24252627282930
 • free counters
 • wordpress visitor counter
 • RSS Merit Wager

  • Utan titel lördag, 6 juni, 2020
     Sedan den 5 maj 2005 har jag ideellt granskat, redovisat, översatt, kommenterat och publicerat ofta unikt material, särskilt miggornas rapportering. Om ni uppskattar texterna, informationen, rapporterna, kommentarerna, stöd gärna via Subscribe med 1 krona om dagen = 30 kronor i månaden, eller med valfritt belopp via Donate, Swish eller Bankgiro.  Alla bidr […]

En asylsökande: ”Kvinnan berättade hur hon och andra kvinnor ljuger.”

Ska jag skratta eller ska jag gråta? Nu börjar till och med asylsökande skriva om förhållandena i Sverige.

En asylsökande (själv muslim) är frustrerad (översatt från engelska):

Jag träffade en kvinna i min informationsklass häromdagen. Hon berättade sin historia och sa att det är vanligt att det går till så här. Hon berättade utan rädsla för att hennes lögner ska komma till polisens och andra svenska myndigheters kännedom. Det är ändå ingen här i Sverige som bryr sig.

Kvinnan berättade hur hon och andra kvinnor ljuger. De tillverkar falska bröllopsbilder och betalar pengar till medborgare i europeiska länder, främst män som kommer från Iran och andra länder i Mellanöstern för att komma till Europa och först få tillfälliga, sedan permanenta uppehållstillstånd. Ett iscensatt bedrägeri som jag trodde bara existerade i Australien, USA och Kanada. Allvarligt talat: jag hade ingen aning om att det också pågår i Sverige, i Europa!

Jag anser att det borde finnas en lag som ger rätt att återkalla medborgarskapet från personer som tjänar pengar på sina svenska eller andra europeiska pass. De kallar sig själva muslimer men det enda de gör är att luras och bedra från början till slut. Och det är oroande att väldigt många människor vet att dessa bedrägerier pågår, men ingen vill tala om det eller göra något åt det.

Det är hemskt att se hur dessa asylsökande lurar det folk som har öppnat sina hjärtan för dem/oss och där vi kan leva i fred och frihet!

Kommentar: Det här är ytterligare en berättelse som alla strutsar kan låta bli att ta till sig!

© Denna blogg.