• Kategorier

 • Arkiv från 5 maj 2005

 • Kalender

  oktober 2012
  M T O T F L S
  1234567
  891011121314
  15161718192021
  22232425262728
  293031  
 • free counters
 • wordpress visitor counter
 • RSS Merit Wager

  • Utan rubrik lördag, 6 juni, 2020
     Sedan den 5 maj 2005 har jag ideellt granskat, redovisat, översatt, kommenterat och publicerat ofta unikt material, särskilt miggornas rapportering. Om ni uppskattar texterna, informationen, rapporterna, kommentarerna, stöd gärna via Subscribe med 1 krona om dagen = 30 kronor i månaden, eller med valfritt belopp via Donate, Swish eller Bankgiro.  Alla bidr […]

En migga: ”Var den lilla detaljen ointressant?”

En migga:

Die dumme Schweden

Är det någon i kakofonin om tösen Haddile som noterat att hon är fransk medborgare? Var den lilla detaljen ointressant? Eller ligger Frankrike nu också i Antarktis?

Är det någon i rapporteringen kring anhöriginvandrare från Somalia som insett att de antingen är barn eller vuxna, icke yrkesutbildade eller ens gymnasieutbildade, ofta analfabeter? På tal om hur lång försörjning framåt det handlar om. Eller var den lilla detaljen också ointressant?

Är det någon i integrationsdebatten som noterat att asyl- och anhöriginvandringen inte är förhandlingsbar för kommunerna? Eller är det en ointressant detalj att se integrationsministern stå i en tv-debatt och säga att det handlar om ”kommunernas ansvar” (läs lathet, ointresse, inkompetens, främlingsfientlighet eller motsvarande ord)? Är det ointressant att se en minister fly från sitt ansvar?

Och är det någon som gällande den output i form av massbeslut och mallbeslut och annat ytligt och hafsigt som Migrationsverket numera producerar, noterat att det här är exakt vad lagstiftaren bett om? Vi satt inte på verkstadsgolvet och bad om att få LEAN i sin mest perverterade form – som bara handlar om tid och antal – kastad i ansiktet på oss. Är den detaljen också ointressant?

Kommentar: När miggorna inte orkar med galenskaperna längre och kollapsar, då inträffar den slutliga kollapsen för hela systemet! Jag tror att den dagen kan vara nära. Fast – miggorna är sega…

© Denna blogg. Korta citat tillåtna. Länka alltid till originalinlägget, tack!
%d bloggare gillar detta: