• Kategorier

 • Arkiv från 5 maj 2005

 • Kalender

  januari 2013
  M T O T F L S
   123456
  78910111213
  14151617181920
  21222324252627
  28293031  
 • free counters
 • wordpress visitor counter
 • RSS Merit Wager

  • Utan rubrik lördag, 6 juni, 2020
     Sedan den 5 maj 2005 har jag ideellt granskat, redovisat, översatt, kommenterat och publicerat ofta unikt material, särskilt miggornas rapportering. Om ni uppskattar texterna, informationen, rapporterna, kommentarerna, stöd gärna via Subscribe med 1 krona om dagen = 30 kronor i månaden, eller med valfritt belopp via Donate, Swish eller Bankgiro.  Alla bidr […]

En migga har skickat en bok…

En migga har skickat en bok: Ständigt lite bättre. Den är utgiven av Migrationsverket. På baksidan står bl.a.:

Ständigt lite bättre MIG om LeanTeori och reflektioner varvas med exempel från det praktiska arbetet. Införandet har gett mycket positiva effekter på en rad områden. Ändå har resan bara börjat. För att lyckas på lång sikt krävs uthållighet, mycket träning och ett bultande hjärta för förändring.

Ett tydligt budskap är att lean kommit för att stanna. Följ med på resan!

Boken är en antologi där tolv chefer i ledningen för Migrationsverket berättar om ”olika delar av Migrationsverkets leanresa”. Det ska bli intressant att läsa deras berättelser.

Miggor!
Det vore intressant att även få höra tolv miggors berättelser om ”olika delar av Migrationsverkets leanresa”. Hör av er och berätta, kanske kan det bli en antologi av era berättelser också! Åtminstone kan de publiceras här på bloggen, som information till intresserade som vill ha allsidig information och tycker att tolv chefers berättelser borde balanseras med tolv anställdas, icke-chefers, dito.

Ni som brukar skriva vet redan hur ni kan kontakta mig; ni som inte hört av er tidigare kan ta en första kontakt via formuläret på Info. Glöm inte att ange era e-postadresser! Och glöm inte att fullt källskydd garanteras, som det har gjort i mer än fem år.

© Denna blogg. Kopiering är givetvis inte tillåten. Vid kort citat, var vänlig länka alltid till originalinlägget.
%d bloggare gillar detta: