• Kategorier

 • Arkiv från 5 maj 2005

 • Kalender

  januari 2013
  M T O T F L S
   123456
  78910111213
  14151617181920
  21222324252627
  28293031  
 • free counters
 • wordpress visitor counter
 • RSS Merit Wager

  • Utan rubrik lördag, 6 juni, 2020
     Sedan den 5 maj 2005 har jag ideellt granskat, redovisat, översatt, kommenterat och publicerat ofta unikt material, särskilt miggornas rapportering. Om ni uppskattar texterna, informationen, rapporterna, kommentarerna, stöd gärna via Subscribe med 1 krona om dagen = 30 kronor i månaden, eller med valfritt belopp via Donate, Swish eller Bankgiro.  Alla bidr […]

En migga: ”GD tycker kanske att han är väldigt generös när han befriar oss, fotfolket, från denna kollektiva skuld.”

En migga skriver, apropå inlägget om mutkolvarna på Migrationsverket, Migrationsverkets generaldirektör om mutbrotten på verket: ”Det här är oerhört tråkigt. Det är inte bra för myndighetens anseende.”:

profileAngående mutskandalen så har vår GD på sin blogg på vårt interna Verksnät skrivit att verkets övriga (typ 4000) anställda inte ska behöva känna skuld för att två anställda i Malmö begått mutbrott.

GD tycker kanske att han är väldigt generös när han befriar oss, fotfolket, från denna kollektiva skuld. Men varför skulle till exempel jag, som är anställd på en annan ort, känna någon skuld över vad två för mig okända personer gjort i Malmö, även om jag är anställd av samma arbetsgivare? Att dessa personer lyckats med sina brott måste bero på bristande rutiner hos Migrationsverket och det är en fråga för verkets ledning.

Kommentar: Va?

Vänligen respektera att texten är © COPYRIGHT denna blogg och inte får förvrängas, vinklas eller användas i syfte som den inte är ägnad för. Länkning till texten får givetvis ske, men kopiering av mina texter är INTE tillåtet. Jag har inget samarbete med någon annan och skriver mina texter själv. Miggors och andras berättelser återges med deras  tillstånd. Citat ur olika medier förekommer, med länkar om sådana finns.
%d bloggare gillar detta: