• Kategorier

  • Arkiv från 5 maj 2005

  • Kalender

  • free counters
  • wordpress visitor counter
  • RSS Merit Wager

    • Utan rubrik lördag, 6 juni, 2020
        Sedan den 5 maj 2005 har jag ideellt granskat, redovisat, översatt, kommenterat och publicerat ofta unikt material, särskilt miggornas rapportering. Om ni uppskattar texterna, informationen, rapporterna, kommentarerna, stöd gärna via Subscribe med 1 krona om dagen = 30 kronor i månaden, eller med valfritt belopp via Donate, Swish eller Bankgiro.  Alla bidr […]

En migga: ”Jag mår illa när påstått homosexuella söker asyl och kryddar sin berättelse med barnvåldtäkter och sexuella trakasserier som de ska ha utfört på grund av sin drift.”

Här är information från en migga som alla goda politiker i alla goda partier (bland annat de som får allt färre väljare för varje mätning som sker) och alla goda journalister i alla goda medier givetvis inte kommer att ta på allvar. Tvärtom, de kommer troligen att låtsas om ingenting eller påstå att det som berättas är fantasifoster. Det betyder i sin tur att de anser att miggorna ljuger medan de själva sitter inne med kunskap och vetskap trots att de aldrig suttit med vid den här typen av utredningar:

profileJag lider inte av homofobi, däremot mår jag illa många gånger när påstått homosexuella söker asyl här, och kryddar sina berättelser med barnvåldtäkter och sexuella trakasserier som de säger sig ha utfört på grund av sin drift. Som om deras drift skulle vara starkare än vad heterosexuellas är, och som om alla grymheter och brott som de påstår sig ha gjort skulle ursäktas och ge dem PUT i Sverige!

I min värld är homosexuella människor precis likadana som heterosexuella och jag köper inte dessa asylsökandes historier, som är själva sinnebilderna av de fördomar mot homosexuella som vi själva blev matade med förr i tiden och som de fortfarande tror på. Jag köper inte dessa berättelser, dessa sökande är heterosexuella.

Jag frågade min enhetschef om han ville vara med under en utredning som bara handlar om sexuella övergrepp eller trakasserier som den sökande gjort sig skyldig till för att få utlopp för sin sexualitet. Och därför blivit anmäld och förföljd. Ingående beskrivningar av – ursäkta språket, men det är en del av de ord som används – penisar, rövhål osv. Till och med de offentliga biträdena börjar bli besvärade när detta pågår under utredningen. Oftast har biträdena inga frågor…

Kommentar: Jag skulle aldrig i livet klara av att vara migga!

Vänligen respektera att texten är © COPYRIGHT denna blogg och inte får förvrängas, vinklas eller användas i syfte som den inte är ägnad för. Länkning till texten får givetvis ske, men kopiering av texterna är inte tillåten.
%d bloggare gillar detta: