• Kategorier

 • Arkiv från 5 maj 2005

 • Kalender

  november 2013
  M T O T F L S
   123
  45678910
  11121314151617
  18192021222324
  252627282930  
 • free counters
 • wordpress visitor counter
 • RSS Merit Wager

En migga: ”Om det vore någon ordning så skulle vi polisanmäla alla brott mot utlänningslagen som vi stöter på…”

En migga kommenterar vad Migrationsverkets generaldirektör sagt i inlägget En migga: ”Jo, tjena! Snacka om snömos, ordbajseri, eller kalla det vad du vill!” , i vilket det också finns en kommentar av en annan migga:

profileAtt granska bifallen lika bra som avslagen kräver betydligt ökade resurser även om vi inte granskar avslagen särskilt väl heller. Det har vi inte tid med. När det gäller syrierna så handlar det bara om att processa dem så snabbt som möjligt. Korta utredningar, få frågor.

Om det vore någon ordning så skulle vi polisanmäla alla brott mot utlänningslagen som vi stöter på, men det har vi inte heller tid med och vad gör det, polisen har i alla fall inte tid att utreda brott.

Hej & hå! Men visst har han rätt, generaldirektören: Vi måste skärpa oss!

Kommentar: Ingen på ansvarig position har hittills brytt sig om galenskaperna. De gör det inte nu heller. Men ju närmare valdagen vi kommer, desto mer kommer vi att se fega politiker med i-luften-fingrar och sina vändbara kappor! De kommer oblygt och beräknande att ändra åsikter och komma ut ur de hörn de har målat in sig i, de kommer att framhålla och påstå saker de aldrig framhållit och påstått tidigare och det enbart – enbart – för att de vill sitta kvar vid makten och tror att folket är så korkat att det går på deras sista minuten och försenade ”uppvaknanden”! Just wait and see, people, just wait and see! Jag ska påminna er om detta i augusti 2014.

Vänligen respektera att alla texter är © COPYRIGHT denna blogg. De får inte förvrängas, vinklas eller användas i något syfte som de inte är ägnade för. Hela bloggtexter får inte användas, endast kortare citat och alltid med länkning till originaltexterna är tillåtet. Media och andra som citerar ur texterna ska ange källa.
%d bloggare gillar detta: