• Kategorier

 • Arkiv från 5 maj 2005

 • Kalender

  juli 2014
  M T O T F L S
   123456
  78910111213
  14151617181920
  21222324252627
  28293031  
 • free counters
 • wordpress visitor counter
 • RSS Merit Wager

  • Utan rubrik lördag, 6 juni, 2020
     Sedan den 5 maj 2005 har jag ideellt granskat, redovisat, översatt, kommenterat och publicerat ofta unikt material, särskilt miggornas rapportering. Om ni uppskattar texterna, informationen, rapporterna, kommentarerna, stöd gärna via Subscribe med 1 krona om dagen = 30 kronor i månaden, eller med valfritt belopp via Donate, Swish eller Bankgiro.  Alla bidr […]

Riksdagskandidat smutskastar i Facebook-grupp

Thabo Muso(Bilden från offentlig Facebook-profil)

Under två dygn har en jurist, tillika kandidat till riksdagen, Thabo Muso (hädanefter kallad ”TM”), ägnat sig åt fula påhopp, Skärmavbild 2014-07-01 kl. 10.57.50smutskastning, nedlåten hånfullhet och förakt samt rena lögner mot i första hand mig, i andra hand miggorna, på en Facebook-grupp med 257 medlemmar. Det är en ”sluten Facebook-grupp” som diskuterar ”det öppna samhället”, där ingen av administratörerna av gruppen har reagerat och sagt ifrån, trots att de själva skriver i sin presentation:

Ett dåligt uppförande med allmänna oförskämdheter och personangrepp modereras och kan leda till uteslutning.
(Min fetstilning).

Här är en intervju med TM:

Tillsammans med en kvinna (vars namn syns på skärmdumparna som lagts upp, som jag här  i min text kallar AN) och som presenterar sig som frilansande översättare, har han alltså ägnat rätt mycket tid och kraft åt att beljuga mig och även de miggor, som enträget i sju års tid på sin fritid rapporterat inifrån Migrationsverket. Miggorna påstås blåljuga och är därmed lögnare, de existerar inte, de är ”muppar”. Ja, alltså de blåljuger, de sägs vara okunniga och de kallas nedlåtande för ”muppar”, trots att de inte existerar…  Även mig kallar TM helt utan anledning för ”mupp”, förutom att han serverar lögner, påhitt och gissningar om mig, ivrigt påhejad av AN. Till saken hör att jag aldrig har haft något med någondera av dessa personer att göra.

Också Krister Thelin, som skrivit förordet till den första boken Inte svart eller vitt utan svart och vitt – 2008-2011 (läs här: sid 1 och sid 2) där miggorna berättar inifrån Migrationsverket, dras in och sägs av AN visserligen vara ”en mycket respekterad man”, men hon insinuerar ändå att han inte vet vad han skrivit förordet till och att han aldrig ens pratat med mig, eller om hon kanske menar (det syns inte i texten) att han aldrig ens pratat med någon migga! Plus att han är diskvalificerad att skriva förordet till boken för att, som hon skriver: ”han har inte själv jobbat på Migrationsverket”! Milda makter vilken logik! Med den logiken kan ju ingen uttala sig som inte har jobbat på det ställe han/hon har åsikter om! Fast med AN:s logik så borde ju då miggorna uttala sig, de jobbar ju faktiskt på Migrationsverket!? Fast det går ju inte, de existerar ju inte! Eller snarare: de blåljuger ju. Trots att de inte existerar. Eller hur det nu var.

Skärmdumparna med vad som bitvis nästan kan ses som snudd på besatthet av mig – vilka språk jag översätter från, var jag har bott och inte bott, hur mitt namn har transkriberats till arabiska av Saudiarabian Airlines (!!!?) etc – kommer snart att kunna läsas i sin helhet av den som vill och som kanske tycker att en riksdagskandidat ska hålla sig för god för den typen av retorik som TM ägnar sig åt. För att texterna inte ska bli för långa och ohanterliga kommer skärmdumparna att göras till pdf:er som man kan klicka fram och läsa och själv bilda sig en uppfattning om. Jag ger här bara några få exempel på vad TM och AN har skrivit.

Thabo Muso till miggorna utdrag 2Thabo Muso om sin fåfängaThabo Muso om Merits anonyma muppAnusche om Krister ThelinThabo Muso till miggorna nr 7
Anusche Noring 1

 

Påhoppen, smutskastningen, svartmålandet utan grund dokumenterat i skärmdumpar, samt mina kommentarer, kommer som sagt att så småningom läggas upp i sin helhet här på bloggen. Det tar lite tid att hantera den stora floden av påhopp, medvetna missförstånd, invektiv och vad som av en advokat anses kunna klassificeras som förtal – uppemot 30 A4-sidor.

Information 1: Den Stephen som nämns i TM:s inlägg är en av medlemmarna i gruppen, som också utsatts – och utsätts – för slevslängar av dryghet och arrogans, främst av TM. Även Stephens inlägg finns givetvis med i skärmdumparna som så småningom kommer att läggas upp.

Information 2: Namn och bild på administratörerna och medlemmarna i den här gruppen är offentliga och ligger öppna för alla att ta del av.

© denna blogg.
%d bloggare gillar detta: