• Kategorier

  • Arkiv från 5 maj 2005

  • Kalender

    oktober 2015
    M T O T F L S
     1234
    567891011
    12131415161718
    19202122232425
    262728293031  
  • free counters
  • wordpress visitor counter
  • RSS Merit Wager

Då har väl också vår del av avtalet – att betala skatt till det allmänna/gemensamma – upphört att gälla?

Polishelikoptrar asylboendenNu ska polishelikoptrar (hur mycket kostar detta oss skattebetalare?) bevaka asylboenden i hela landet! Vilka bevakar Skarhults gods och andra gods och gårdar i Skåne, som Ivar Arpi skrev om i Svenska Dagbladet den 26 oktober under rubriken: När polisen inte längre kan skydda.

Är svaret verkligen: ”Det får ni göra bäst ni kan”? Tydligen. Det säger ju polisen också, tydligt och klart:

Jag föreslår att ni tar kontakt med Eslövs medborgargarde.

Svenskarna ska alltså ordna och bekosta sin egen och sina familjers säkerhet och sina gårdar från att drabbas av stölder, trots att det hittills ingått i samhällskontraktet – för vilket vi betalar hög skatt – att vi ska ha en fungerande polis som vi kan räkna med att skyddar oss och gripa brottslingar!!?!

När upphörde samhällskontraktet att gälla? Från oktober 2015? Utan uppsägningstid eftersom den skatteinkasserande parten inte uppfyller sin del av avtalet? Då har väl också vår del av avtalet – att betala skatt till det allmänna/gemensamma – upphört att gälla?

Om samhällskontraktet är brutet så är det. Då gäller hela havet stormar (laglöshet, rättslöshet, inget skydd) och då ska vi också, varenda en av oss, betala mindre i skatt! Jag har varit inne på den tanken tidigare, men nu blir den allt tydligare: det är inte enbart den ena parten i en överenskommelse som ska hålla sin del av avtalet. Bryter en part mot det så är det inte längre giltigt.

Vansinnet breder ut sig i Kafkanistan (tidigare Sverige) på grund av inkompetenta, handlingsförlamade och därmed odugliga ledare. Landet är ett skepp utan roder, segel, åror eller kapten. Vad ska vi ta oss till?

© denna blogg.