• Kategorier

  • Arkiv från 5 maj 2005

  • Kalender

    juni 2014
    M T O T F L S
     1
    2345678
    9101112131415
    16171819202122
    23242526272829
    30  
  • free counters
  • wordpress visitor counter
  • RSS Merit Wager

Sverige beviljade förra året asyl åt en person per 360 invånare

Allt fler börjar inse att det inte fungerar. Många blundar fortfarande.

Vad siffrorna, som visas av SVT Text TV (se rutan nedan), bland annat visar är att det lilla landet Sverige med 9,5 miljoner invånare i faktiska tal år 2013 beviljade fler människor asyl än det stora landet Tyskland med 82 miljoner invånare!

Tyskland har beviljat asyl åt en person per 3.144 invånare.
Sverige har beviljat asyl åt en person per 360 invånare.

Att detta inte fungerar vet alla som vistas ute i den svenska verkligheten. Men politikerna struntar i det och vill ta emot och underlätta för ännu fler asylsökande (och deras familjer) att komma till och få stanna i Sverige. De tror, att om de inte gör det, så kan någon kalla dem ”rasister” eller något annat irrelevant. Så de fortsätter att låtsas som det regnar. Trots att utanförskapsområdena ökat från 3 år 1990 till 186 år 2012! Trots att det inte finns bostäder, inte jobb. Trots att problemen i form av motsättningar mellan olika invandrargrupper som tar med sig sina konflikter hit från sina hemländer och mellan invandrare och svenskar, ökar.

Om man såg till att asylbedrägerierna stoppades, och att de som fått sina asylansökningar avgjorda med negativa beslut till följd lämnar landet, skulle antalet som enligt lag ska beviljas asyl eller uppehållstillstånd förmodligen minska med – uppskattningsvis – 70-75 procent OBS! Ingen vet med exakthet hur många som sökt och söker sig hit i falska identiteter, med falska ”asylhistorier” och med uppgivande av fel hemland. Men enligt uppgifter från miggor som handlägger och beslutar i asylärenden torde det kunna röra sig om just de siffrorna. En del uppskattar till och med att siffran kan vara ännu högre. I vilket annat land som helst skulle det få både Migrationsverkets ledning och politikerna att inse att något är fel och få medierna att skriva seriöst om det och folket att ”rasa”.

Det var inte för asylbedragare som utlänningslagen stiftades, det var inte som ”lätt att lura sig till asyl eller uppehållstillstånd”-land som Sverige skulle bli känt. Utan Sverige skulle/ska, med Carl Bildts ord ses som ”en humanitär stormakt”. Det finns dock inget humanitärt – vare sig mot människor från utomeuropeiska länder eller svenskar – i hur det ser ut i Sverige idag! Det skulle vara betydligt mer värdigt en humanitär stormakt att de kanske 25 – 30 procent som tar sig hit som har asyl- eller skyddsskäl, tas emot på bästa sätt och i enlighet med de lagar och regler som stiftats i ett land som kallar sig en demokrati.

Asylrekord i Sverige

Redan förra året ansåg man i  Spiegel Online International att: German Asylum System Hits Breaking Point. Läs också den text jag då skrev där jag gjorde jämförelser mellan Tyskland och Sverige i enlighet med de siffror som då gällde (31 augusti 2013).

© denna blogg.