• Kategorier

  • Arkiv från 5 maj 2005

  • Kalender

    augusti 2014
    M T O T F L S
     123
    45678910
    11121314151617
    18192021222324
    25262728293031
  • free counters
  • wordpress visitor counter
  • RSS Merit Wager

Det ofattbara…

…är inte alls att det finns en mängd utlänningar med svenska uppehållstillstånd eller rentav medborgarskap, som under många år anslutit sig till allehanda terrororganisationer. Det ofattbara är att det finns så många okunniga och därmed allmänhetsvilseledande journalister i Sverige! Som inte tagit reda på obekväma sanningar och fakta och som därmed undanhållit svenska folket i viktig information i åratal. Och som fortsätter med det. Inte minst på asylbedrägeriområdet och vad gäller den mycket stora inströmningen av människor som vi inte har en aning om vilka de är, varifrån de kommer eller – värst – varför de är här.

OBS! Jag har valt att inte ta med namn och bild på den som twittrade, eftersom han bara är en av hundratals svenska journalister som lika väl hade kunnat skriva detta och jag inte är intresserad av att hänga ut en enskild person. Jag vill bara belysa problemet med att journalister i det synnerligen mångkulturella Sverige inte informera sig bättre på ett av de, för Sverige och dess framtid, viktigaste områdena: asylinvandringen och dess följder. Också dess negativa följder, alltså, när det är så hafsigt som det är med asylhanteringen i Sverige.

Ofattbart

 

 

 

Skäms, svenska journalistkår!

Dock vet jag att det finns sådana journalister och skribenter som känt till och förstått och som velat berätta, men de har antingen fått skrivförbud om dessa ämnen av sina redaktionschefer eller har inte vågat säga något för att det hade varit synnerligen ogynnsamt för deras karriärer. Några få har vägt ord på guldvågar och låtit en del små fakta slinka in i sina ledar- eller andra texter, men alltid liksom inbäddade i en del hummanden om att ”men vi ska dock komma ihåg att…” och ”å andra sidan kan man tycka att…” etc, etc, etc. Kappvändarord mitt inne i texterna så att man ändå liksom har ryggen fri.

Det är det här beteendet i ett fritt land som är ofattbart! Liksom att man har kunnat leva ända till augusti 2014 i denna värld och inte veta om det som journalisten i sin tweet tycker är så ofattbart. Vi andra, vi som lever i den verkliga världen, har vetat det i ett decennium!

Läs miggornas berättelser för bara 30 kronor per nedladdad e-bok, så får ni ännu större anledning att undra över hur den svenska journalistkåren valt att aldrig berätta om det som miggorna berättar inifrån sin arbetsplats där de dagligen konfronteras med den ena vansinnigheten efter den andra. Medan journalisterna låtsas som om miggorna antingen 1) inte existerar utan är fantasifoster eller 2) blåljuger, som en S-riksdagskandidat påstod för inte länge sedan.

Klicka på bilderna för att beställa böckerna (finns också i pappersformat)!

http://widget.publit.se/mummelforlaget_250/#publit_widget_id_3355Framsida miggbok 2012-mars 2014

 

 

 

 

Obligatorisk brasklapp: Nej, alla som kommer till Sverige är inte asylbedragare. Bara många.

© denna blogg. Vid ev citat, var vänlig länka till detta inlägg.