• Kategorier

 • Arkiv från 5 maj 2005

 • Kalender

  augusti 2010
  M T O T F L S
   1
  2345678
  9101112131415
  16171819202122
  23242526272829
  3031  
 • free counters
 • wordpress visitor counter
 • RSS Merit Wager

  • Utan rubrik lördag, 6 juni, 2020
     Sedan den 5 maj 2005 har jag ideellt granskat, redovisat, översatt, kommenterat och publicerat ofta unikt material, särskilt miggornas rapportering. Om ni uppskattar texterna, informationen, rapporterna, kommentarerna, stöd gärna via Subscribe med 1 krona om dagen = 30 kronor i månaden, eller med valfritt belopp via Donate, Swish eller Bankgiro.  Alla bidr […]

En bloggläsare: ”Varför har det blivit så här? Vad kan jag göra?”

Politikerna vill inte tala om den stora och kanske mest samhällsomvälvande frågan – asyl- och invandring inför valet. Men folk, ”vanligt folk”, vill det. Så här skriver en bloggläsare:

Det är med en stor frustration, vanmakt och förtvivlan jag läser din blogg och övriga nya medier på nätet.

Vad är det som händer egentligen? Jag vet inte vad som oroar mig mest, de faktiska konsekvenserna av nuvarande migrationshantering eller det faktum att etablissemanget bedrar folket. Media och makteliten har i någon sorts ohelig allians beslutat sig för att Sverige skall inte få veta och inte ha något som helst inflytande i frågan.

Det här är bestörtande. Men vad kan jag göra? Jag vill verkligen inte rösta på SD, men de nuvarande partierna har en skrämmande konsensus i just denna frågan. Det skall mörkas och tystas ner. Jag finner detta ytterst besynnerligt då oppositionen i alla övriga frågor misstycker med nuvarande styrets politik.

Inte ens bland mina närmaste vågar jag prata om det här. Frågan har blivit så extremt stigmatiserad att jag aldrig varit med om dess like. Vad hände med det öppna fria Sverige, demokratin, där vi kunde diskutera om allt och ha fria åsikter?

Varför har det blivit så här? Vad kan jag göra?

Med vänlig hälsning,
En vanlig person

© Denna blogg.
%d bloggare gillar detta: