• Kategorier

 • Arkiv från 5 maj 2005

 • Kalender

  maj 2005
  M T O T F L S
   1
  2345678
  9101112131415
  16171819202122
  23242526272829
  3031  
 • free counters
 • wordpress visitor counter
 • RSS Merit Wager

  • Utan rubrik lördag, 6 juni, 2020
     Sedan den 5 maj 2005 har jag ideellt granskat, redovisat, översatt, kommenterat och publicerat ofta unikt material, särskilt miggornas rapportering. Om ni uppskattar texterna, informationen, rapporterna, kommentarerna, stöd gärna via Subscribe med 1 krona om dagen = 30 kronor i månaden, eller med valfritt belopp via Donate, Swish eller Bankgiro.  Alla bidr […]

Arbetsmiljöproblem

Så här uttrycker sig skyddsombuden på ett av våra största statliga verk:

”Arbetsmiljö är att se på din arbetsvardag och -situation med ett par ‘hälsoglasögon’, dvs om något påverkar dig negativt i arbetet så är det ett arbetsmiljöproblem.”

Finns det ett ”arbetsmiljöproblem” så ska man ”sjukskriva sig”. Och något negativt som man, med dessa fackliga hälsoglasögon på näsan helt säkert kan få syn på om man tittar ordentligt, det finns ju alltid. Inte undra på att ca 835 000 svenskar inte går till sina jobb varje dag när deras magiska hälsoglasögon hjälper dem att se allt det negativa på deras arbetsplatser!

En idé: invandrarna, som inte i sina ursprungsländer har kommit i kontakt med dessa märkvärdiga hälsoglasögon och därmed inte ser det negativa i arbetet, kan väl ta över när svenskarna går hem! Invandrarna är inte heller vana vid att man själv kan bestämma att man kan ”sjukskriva sig”, det är ett helsvenskt fenomen. Så när svenskarna sjukskriver sig och går hem – enligt sin tradition – efter att ha stirrat genom hälsoglasögonen så kan invandrarna dra in på arbetsplatserna och börja jobba – enligt sin tradition. Happy end!

Citera gärna men ange källa.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: