• Kategorier

 • Arkiv från 5 maj 2005

 • Kalender

  oktober 2006
  M T O T F L S
   1
  2345678
  9101112131415
  16171819202122
  23242526272829
  3031  
 • free counters
 • wordpress visitor counter
 • RSS Merit Wager

  • Utan rubrik lördag, 6 juni, 2020
     Sedan den 5 maj 2005 har jag ideellt granskat, redovisat, översatt, kommenterat och publicerat ofta unikt material, särskilt miggornas rapportering. Om ni uppskattar texterna, informationen, rapporterna, kommentarerna, stöd gärna via Subscribe med 1 krona om dagen = 30 kronor i månaden, eller med valfritt belopp via Donate, Swish eller Bankgiro.  Alla bidr […]

Kontrollera kontrollerarna!

OBS! Läses med ett visst sinne för satir!

Alltså: kontrollera kontrollerarna! Kontrollera varenda journalist, f.d. minister, SVT-, SR- och Radiotjänst-vd – alla dem som likt hyenor jagat andra för samma saker som många av dem mycket väl kan vara skyldiga till själva.

Kontrollera varenda en som tar sig rätten att hänga ut allt om människor offentligt, slå deras liv i spillror, vältra sig i minsta lilla förseelse som kanske, när allt kontrollerats, inte ens var en förseelse…

Kontrollera
de självutnämnda kontrollanternas deklarationer; fråga deras grannar om de sett eller hört något misstänkt; begär utdrag ur polisregister, från kronofogden, från försäkringskassan etc och sprid uppgifterna på alla bloggar med raketfart.

Dela med er av bilder av dem det gäller till andra bloggare så de personer som någon gång betalat en snickare eller rörmokare svart, haft hjälp med barnpassning och inte anmält det till Skatteverket, sparat kvitton och tagit privata utgifter ”på firman” etc blir kända för allmänheten. Då vet vi vilka vi ska lita på när de granskar andra, och vilka vi inte ska lita på i fortsättningen.

Och sedan, när vi alla blivit Stasi-agenter kan vi tacka hyenorna som i ”yttrandefrihetens heliga namn” och med hänvisning till sin av Gud givna (verkar det som) rätt att – för att de gått en journalistutbildning –  agera åklagare, domare och bödel, gjort Sverige till ett nytt DDR! Grattis, Sverige!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: