• Kategorier

 • Arkiv från 5 maj 2005

 • Kalender

  december 2005
  M T O T F L S
   1234
  567891011
  12131415161718
  19202122232425
  262728293031  
 • free counters
 • wordpress visitor counter
 • RSS Merit Wager

  • Utan rubrik lördag, 6 juni, 2020
     Sedan den 5 maj 2005 har jag ideellt granskat, redovisat, översatt, kommenterat och publicerat ofta unikt material, särskilt miggornas rapportering. Om ni uppskattar texterna, informationen, rapporterna, kommentarerna, stöd gärna via Subscribe med 1 krona om dagen = 30 kronor i månaden, eller med valfritt belopp via Donate, Swish eller Bankgiro.  Alla bidr […]

Kärt besök!

chrisenIdag hälsade Chrisen på och vi fick några trevliga timmar tillsammans. Hennes besök i Sverige är kort, om några dagar reser hon tillbaka till Prag och läkarstudierna där. Men även om besöket blev kort så hann vi gå igenom det mesta av vikt. Vi håller ju kontakt via telefon och mejl när hon inte är i Sverige.

Vi var också på Vickys Livs och skulle hälsa på Affe och/eller Janne som Chrisen träffade redan för tio år sedan. Då jobbade de på AGEs kontorsgross och hjälpte henne och syskonen med pennor och skrivböcker och pärmar etc när familjen levde under jorden och Chrisen försökte hålla skola med sig själv under den svåra tiden. Varken Affe eller Janne var dock på plats, däremot Ingela som vi pratade en stund med innan vi gick hem igen.

Chrisen har själv gästbloggat här tidigare och jag har skrivit om henne här.  Boken om Chrisen och hennes familj kan man läsa om här.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: