• Kategorier

  • Arkiv från 5 maj 2005

  • Kalender

  • free counters
  • wordpress visitor counter
  • RSS Merit Wager

    • Utan rubrik lördag, 6 juni, 2020
        Sedan den 5 maj 2005 har jag ideellt granskat, redovisat, översatt, kommenterat och publicerat ofta unikt material, särskilt miggornas rapportering. Om ni uppskattar texterna, informationen, rapporterna, kommentarerna, stöd gärna via Subscribe med 1 krona om dagen = 30 kronor i månaden, eller med valfritt belopp via Donate, Swish eller Bankgiro.  Alla bidr […]

SVT mångfaldsanställer…

I tidningen Resumé berättas att SVT Syd har anställt den anarkistiskt lagda Petter Nilsson som vann ett urtrist och meningslöst program som hette Toppkandidaterna. Han vann och valde att skänka 100 000 kr (licenspengar) till Syndikalistiska ungdomsförbundets (där han själv verkar)  "projekt": Osynliga partiet. Nu ska han "utveckla nya programidéer" åt SVT!

SVT väljer, trots att Petter Nilsson själv aldrig påstått att han är det, att anse att han "är en person som ryms inom den demokratiska debatten". Skämtar de, eller? Hur kan man anses vara demokratisk när man är förknippad med ett "projektparti" som utför attentat mot politiska partier som Centern och Kristdemokraterna, som utreds av Säpo? Och när man förespråkar utomparlamentariska metoder och föraktar lagarna i ett demokratiskt samhälle?

En projektledare på SVT Syd, Hasse Karlsson, har tydligen "mångfalldsanställt" den här mannen fram till oktober. Varför just Petter Nilsson? Fanns det ingen person som förespråkar lagliga metoder och inte backar upp projekt som sysslar med olagligheter som man kunde ha valt?

Var det förresten inte just denne Petter och hans kamrater som tyckte att Centerpartiets förslag för att få bukt med ungdomsarbeslösheten var helt åt skogen? Protesterar han och kamraterna nu mot SVT för att SVT inte gett honom fast anställning från första början? Är inte den här typen av anställning som ska pågå till oktober (av SVT kallad "mångfaldsanställning") en icke-fastanställning och därmed just vad han och hans kamrater skällt på Centerpartiet för, för att de tycker det är okej? Men man kan ju alltid ha en åsikt utåt och när det gäller andra, och en annan åsikt när det gäller en själv … Petter blir nog en bra "riktig" yrkespolitiker i sann svensk anda en dag, han har redan fattat att man ska köra med dubbla budskap. Då kan han också propagera för och utöva utomparlametariska metoder avlönad av skattebetalarna.

Så här skriver Fredrick Federley, Centerpartiets Ungdomsförbunds ordförande, på sin blogg:

Sist men inte minst önskar jag Christina Jutterström ett stort grattis till nyrekryteringen. Petter som sypatiserar med de osynliga lever säkert som han lär. Med andra ord så kommer han maska på jobbet, sno lunchen och ta andras 3G-telefoner. Såna jobbarkompisar brukar ju bli populära.

Läs också Tommy Hammarströms ledare i Expressen den 8 maj.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: