• Kategorier

  • Arkiv från 5 maj 2005

  • Kalender

  • free counters
  • wordpress visitor counter
  • RSS Merit Wager

    • Utan rubrik lördag, 6 juni, 2020
        Sedan den 5 maj 2005 har jag ideellt granskat, redovisat, översatt, kommenterat och publicerat ofta unikt material, särskilt miggornas rapportering. Om ni uppskattar texterna, informationen, rapporterna, kommentarerna, stöd gärna via Subscribe med 1 krona om dagen = 30 kronor i månaden, eller med valfritt belopp via Donate, Swish eller Bankgiro.  Alla bidr […]

Om dokumentlöshet och falska identiteter

Läs artikel i Metro om det jag bloggat om den 29 januari: passen som skrivits ut av Iraks ambassad på falska handlingar.

Birgitta Elfström, Mellanösternexpert och beslutsfattare hos Migrationsverket, skriver här om sin syn på dokumentlösa asylsökande. Hennes frustration är stark och hennes text börjar så här:
"I åratal har jag som beslutsfattare på Migrationsverket försökt att väcka intresse i våra chefsled för att diskutera hur vi på ett smartare sätt bör arbeta med det stora antalet dokumentlösa asylsökande. Jag känner snart att jag har slagit mitt huvud blodigt utan att något hänt trots många goda förslag och ideèr."

Samtidigt:
Polisen hinner inte med… Misstänkta flyktingsmugglare går fria
Polisens utlänningsrotel har tvingats lägga ned utredningen mot en man i Falkenberg som misstänks för omfattande flyktingsmuggling.
"Vi har ingen tid", säger Marianne Paulsson, chef på utlänningsroteln.

Jaha. Men öppna alla gränser då och skrota Polisen och strunta i gällande lagar och proklamera officiell anarki i bananmonarkin Sverige – anarkin existerar ju till stor del redan!

Läs hela artikeln i Hallands Nyheter.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: