• Kategorier

  • Arkiv från 5 maj 2005

  • Kalender

  • free counters
  • wordpress visitor counter
  • RSS Merit Wager

    • Utan rubrik lördag, 6 juni, 2020
        Sedan den 5 maj 2005 har jag ideellt granskat, redovisat, översatt, kommenterat och publicerat ofta unikt material, särskilt miggornas rapportering. Om ni uppskattar texterna, informationen, rapporterna, kommentarerna, stöd gärna via Subscribe med 1 krona om dagen = 30 kronor i månaden, eller med valfritt belopp via Donate, Swish eller Bankgiro.  Alla bidr […]

Nu: bloggläsare i 126 länder!

image1908Det 126:e landet där det finns läsare av min blogg är Namibia! Det är fascinerande att tänka på att det finns människor som läser min blogg i så otroligt många länder. Tänk att det faktiskt sitter folk i Sudan, Ghana, Senegal, Yemen, Korea, Venezuela, Iran, Irak, Finland, Malta, Georgien, Spanien. Nicaragua etc, etc – och läser vad jag skriver!

Jag undrar hur det ser ut där de som läser bloggen är, och varför de är där de är. En del är väl på semester men knappast i Libyen och Irak. Eller i Tchad. Salomonöarna, däremot, där kanske det finns svenskspråkiga semesterfirare liksom i Sri Lanka och Norge. På Mauritius finns säkert en del del semesterfirare – där var jag faktiskt själv, senast jag hade semester (i september 1998). I Pakistan har jag också varit, liksom i Saudiarabien, Colombia och massor av andra länder. Dock inte i Burkina Faso eller Burundi. Eller Somalia och Oman. Vilka är det som läser min blogg där? En del kanske bara har råkat hamna på min blogg av misstag. Andra kanske följer den var de än är i världen. Oavsett varför och hur så är det roligt med så geografiskt vitt spridda läsare!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: